Cine suntem

SAMARCU Luduș a luat ființă în 2002, fiind o companie românească ce are capital italian. Fabrica de la Luduș a fost construită după criteriile europene, pentru a face față exigențelor de productivitate și de calitate ale grupului-mamă, OTLAV. Specializarea companiei este zincarea electrolitică cu tamburi, vopsirea cu pulberi, precum și operațiile de montaj și ambalare a pieselor mici, oferind trasabilitate pe tot parcursul procesului de prelucrare a pieselor. Condițiile de muncă excelente, salariile peste medie și respectul fac din Samarcu angajatorul preferat al ludușenilor.

 • 2002

  ÎNFIINȚARE
  Nașterea companiei Samarcu

  Compania-mamă OTLAV din Italia decide să își deschidă prima facilitate din afara peninsulei, în România. Construcția fabricii începe în 2002, fiind finalizată un an mai târziu.

 • 2004

  INAUGURAREA FABRICII
  Samarcu începe producția

  Demarează activitatea, odată cu inaugurarea fabricii de la Luduș, în iunie 2004, în urma unei investiții de peste 5 milioane de euro a companiei italiene OTLAV.

 • 2005

  CERTIFICARE
  Printre primele autorizații de mediu

  SAMARCU Luduș este printre primele companii din România care a obținut Autorizația Integrată de Mediu (reînoită în 2010), o dovadă a modului de operare în permanentă grijă față de mediu.

 • 2015

  ISO 9001
  Secția de Zincare la standarde

  În anul 2015, Samarcu a implementat Standardul ISO 9001 pentru Secția de Zincare Electrolitică în anul 2015, reiterând standardele de calitate la care compania operează.

 • 2024

  A douazecea aniversare
  Samarcu in ultime 20 de ani are:

  Vopsit peste 400.000.000 de bucati
  Zincat peste 325.000.000 de Kg de bucati
  Asemblat si livrat in toata lumea peste 383.000.000 de Kg de marfa

  OTLAV

  Compania italiană OTLAV S.p.A. a fost fondată în 1956 de către antreprenorul Angelo Padovan și se ocupă cu producerea și comercializarea balamalelor pentru uși și ferestre, precum și a accesoriilor.
  De la înființare, OTLAV a produs peste 2,2 miliarde de balamale, având peste 100 de patente și brevete care asigură standarde înalte de calitate apreciate de clienți din peste 80 de țări.

  Myrtus Srl

  Myrtus S.r.l. este o companie tânără și dinamică, înființată în 1990 în orașul Maniago, provincia Friuli.
  Myrtus folosește tehnologii moderne și eficiente pentru a realiza tratamente de galvanizare cu un control strict al calității, garantând atât rezistența finisajelor, cât și standarde uniforme de culoare și protecție îndelungată la coroziune, abraziune, oxidare sau expunere la razele solare.