Vopsire În Câmp Electrostatic

Adoptarea tehnologiei de vopsire cu pulberi în câmp electrostatic se potrivește perfect cu tendința pieței, foarte atentă la calitatea produselor și la protejarea mediului, garantând un produs final de înaltă calitate, obținute cu un impact cât mai scăzut asupra mediului.
Instalația noastră este una cu randament ridicat (până la 96% din pulberi recuperate), complet automatizată, gestionată de PLC, special amenajată pentru vopsirea pieselor de dimensiuni maxime de 1.200 mm x 500 mm.
Aceste caracteristici, împreună cu magazia automată de stocare a mărfii de prelucrat, soluțiile inovative asupra suporților de vopsire și gestionarea instalației prin PLC, ne permit obținerea unei ridicate eficiențe în obținerea produsului final.
Furnizorii noștri de vopsea, printre cei mai buni la nivel internațional, ne garantează posibilitatea de a oferi o gamă vastă de finisaje, de la transparent la metalizat, dar și personalizate, potrivite celor mai diferite necesități de aspect, rezistență la coroziune și la UV.
Sistemul nostru de productie ne permite eventuala prelucrare a pieselor vopsite conform dispoziției clienților, dar și ambalarea lor și pregătirea pentru expediere (etichetare, înfoliere, paletizare), scurtând astfel etapele necesare de parcurs pentru clienți.
Un alt aspect important este sistemul de etaloane de calitate pentru fiecare lot, care permite un nivel înalt de trasabilitate a produselor ce părăsesc incinta Samarcu!