Asamblare și ambalare

Cu intenția de a furniza un serviciu cât mai complet posibil, liniile de producție Samarcu sunt astfel concepute încât se pot efectua chiar și operațiunile de prelucrare înainte sau după finisare.
Aceste operațiuni pot fi necesare pentru a finaliza procesul de prelucrare direct cu asamblarea articolelor. Posibilitatea ulterioară de a ambala articolele conform cerințelor, chiar și cu materialele clientului, ne permite să livrăm marfa în perfectă stare de integritate, gata pregatită pentru vânzare, fără a mai necesita alte opertațiuni.
Se pot efectua toate operațiunile necesare, după prelucrare, respectiv asamblare, ambalare sau etichetare conform cerințelor clientului, înfoliere și paletizare, astfel încât produsele să poată fi livrate clienților finali direct din fabrica Samarcu, fără a mai fi nevoie de gestionarea și depozitarea ei!
Fiecare lot prelucrat este identificat printr-un etalon de calitate, care garantează urmărirea traseului fazelor de producție, astfel încât calitatea este excelentă și uniformă în toate loturile de produse.
În această manieră, Samarcu este o excelentă soluție de outsourcing, putem ajuta clienții să onoreze eficient comenzile în cel mai scurt timp posibil, făcând economie de spațiu de depozitare și, implicit, optimizând costurile!