Despre noi

18+

Ani de experiență
DESPRE NOI

Tehnologie pentru... Tehnomagie!

SAMARCU este membră a Grupului OTLAV Italia.

SAMARCU Luduș a luat ființă în 2002, fiind o companie românească ce are capital italian. Fabrica de la Luduș a fost construită după criteriile europene, pentru a face față exigențelor de productivitate și de calitate ale grupului-mamă, OTLAV. Specializarea companiei este zincarea electrolitică cu tamburi, vopsirea cu pulberi, precum și operațiile de montaj și ambalare a pieselor mici, oferind trasabilitate pe tot parcursul procesului de prelucrare a pieselor.

MEMBRII GRUPULUI

Familia noastră

Lider

OTLAV

Compania italiană OTLAV S.p.A. a fost fondată în 1956 de către antreprenorul Angelo Padovan și se ocupă cu producerea și comercializarea bala

România

SAMARCU

Samarcu a luat ființă în 2002 în orașul Luduș, județul Mureș. Compania are ca unic acționar firma OTLAV Italia și este specializată în z

Italia

MYRTUS

Myrtus S.r.l. este o companie tânără și dinamică, înființată în 1990 în orașul Maniago, provincia Friuli. Myrtus folosește tehnologii m

Pentru a afla toate noutățile

Like pe Facebook

2002
ÎNFIINȚARE

Nașterea companiei Samarcu

Compania-mamă OTLAV din Italia decide să își deschidă prima facilitate din afara peninsulei, în România. Construcția fabricii începe în 2002, fiind finalizată un an mai târziu.

2004
Inaugurarea fabricii

Samarcu începe producția

Demarează activitatea, odată cu inaugurarea fabricii de la Luduș, în iunie 2004, în urma unei investiții de peste 5 milioane de euro a companiei italiene OTLAV.

2005
CERTIFICARE

Printre primele autorizații de mediu

SAMARCU Luduș este printre primele companii din România care a obținut Autorizația Integrată de Mediu (reînoită în 2010), o dovadă a modului de operare în permanentă grijă față de mediu.

2015
ISO 9001

Secția de Zincare la standarde

În anul 2015, Samarcu a implementat Standardul ISO 9001 pentru Secția de Zincare Electrolitică în anul 2015, reiterând standardele de calitate la care compania operează.

Să ne cunoaștem

Curiozități

130+ Angajați

Personalul Samarcu numără peste 130 de persoane, fiind printre cei mai mari angajatori din Luduș

500 Milioane piese

Peste 500 de milioane de piese au ieșit pe poarta fabricii spre clienți mulțumiți din toată lumea

3* Condiții excelente

Condițiile de muncă excelente, salariile peste medie și respectul fac din Samarcu angajatorul preferat al ludușenilor

18+ Ani Experiență

Samarcu s-a înființat în 2002, fabrica inaugurându-se în 2003